Spring naar de inhoud

Corporate maatwerk

Laat je team vertrouwen uitstralen

Ons maatwerk gaat verder dan alleen maar kostuums. Wil je een professionele uitstraling voor je bedrijf door je personeel of je team een uniforme look aan te meten? Hemden, vesten, broeken, kostuums … Of het nu voor zakelijke doeleinden is, of voor recreatieve teams, Van Den Bril maakt outfits volledig op maat van jouw wensen. Klinkt goed? Kom langs in onze winkel om het samen uitgebreid te bespreken!

In stijl als team

Heel wat organisaties maken gebruik van het uniform om hun merk uit te dragen. Luchtvaartmaatschappijen, toeleveringsbedrijven, het hotelwezen, en nog heel wat meer. Een passend design en maatwerk zorgen voor een onberispelijke uitstraling.

Sectoren

Wij ontzorgen je graag met bedrijfskleding en dit doen we in allerhande sectoren. De autosector, uitvaart, horeca en retail zijn enkele van de sectoren waarbij we al verschillende partijen succesvol hebben verdergeholpen.

Onder andere Mercedes-Benz, BMW, Land Rover, Beerschot en de Telenet Antwerp Giants deden al beroep op Van Den Bril voor hun op maat gemaakte outfit. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Premium corporate stoffen

Wij hebben een ruime keuze aan stoffen die zowel kunnen dienen om top voor de dag te komen, als zeer sterk of functioneel te zijn voor sommige sectoren.

Volledig gepersonaliseerd

Wij kunnen elke persoon of team kleden met stoffen of wensen naar het bedrijf toe. Gaat het nu over één pak op maat voor een manager of een serie van pakken voor een team van 50 man. Wij zorgen ervoor dat we de juiste kledingstukken en kwaliteiten samenstellen die passen bij het bedrijf.

Perfect passende kleding geven de medewerkers in de bedrijven het vertrouwen en de uitstraling die helpen de prestaties te verhogen. Wij gaan naar onze klanten toe. De persoonlijke aandacht en service die iedereen wenst kan zo behaald worden, waardoor er een hechte relatie kan ontstaan met de klant of bedrijf.

65 jaar ervaring

De familie Van Den Bril voorziet al 65 jaar verschillende C-level bedrijven van kledij in regio Antwerpen. Met een scherp oog voor smaak en detail helpt Michael (3e generatie) je graag verder met de styling van je team.

Gegarandeerde kwaliteit, experience en een persoonlijke aanpak.

NOTARIËLE EN ADVOCATENKANTOREN

Wij komen graag bij jullie op kantoor om te helpen bij het maken van de juiste keuzes in snit, model en stof.