Spring naar de inhoud

Wedding bells

Bruidegom of gast? Wij zijn er voor jou!

Het is zover. De grote dag, jouw trouwdag! Jou doen stralen, dat is onze missie. Ga je binnenkort trouwen en zoek je nog naar het perfecte trouwkostuum? Van den Bril biedt stijlvolle trouwkostuums aan van hoogwaardige kwaliteit. We selecteren niet zomaar een kostuum. Stapsgewijs gaan we op zoek naar jouw persoonlijke stijl en werken een look uit op maat, afgewerkt tot in de kleinste details. Zodat jij zorgeloos, goed in je vel en helemaal als jezelf kan genieten van je grote dag!

Confectie

Je hebt keuze uit de confectiepakken die klaarhangen in onze winkelrekken.  Bij confectie heb je daarom minder keuzeopties, en sluit het kostuum mogelijks niet 100% nauwkeurig aan op je lichaam. Het is daarentegen wel sneller klaar en goedkoper dan bij maatwerk.

Made to measure

Net als bij confectie heb je bij ‘made to measure’ kostuums de mogelijkheid om te kiezen uit de kostuums die in de winkelrekken hangen. Maar bij deze kostuums kan je de pasvorm op enkele punten lichtjes laten aanpassen naar jouw model.

Maatwerk

The sky is the limit bij maatwerk. We meten je lichaam nauwkeurig op en maken een uniek kostuum, tot in de details gepersonaliseerd, dat naadloos aansluit op jouw lichaam.

Your Suit. Een maatpak, blazer of smoking op maat. Voor iedere gelegenheid!

Premium stoffen

Wij hebben een ruime keuze aan stoffen van topkwaliteit! Klassiek of liever modern? Met een flashy print of liever effen? Wij helpen je het beste stofje uit te kiezen.

Volledig gepersonaliseerd

Dat nemen we serieus! Personaliseer je trouwkostuum met een stikking op maat. Jullie initialen, een inspirerende slagzin die jullie nauw aan het hart ligt, je trouwdatum … Jij kiest, wij stikken het nauwkeurig in je trouwkostuum.

65 jaar ervaring

De familie Van Den Bril voorziet al 65 jaar verschillende trouwers van kledij in regio Antwerpen. Met een scherp oog voor smaak en detail helpt Michael (3e generatie) je graag verder met jouw persoonlijke styling.

In drie stappen naar jouw trouwkostuum

1

Stijlen & maten bepalen

Meten is weten. We beginnen dan ook met het opnemen van al je maten, om vervolgens de verschillende stoffen, kleuren en stijlopties door te nemen. We gaan tot in de kleinste details! Jouw initialen, de knopen, de kleur voering van je trouwkostuum… Zo ontwerpen we samen met jou een uniek kostuum, volledig op maat van je persoonlijkheid.

2

Eerste pasafspraak

Na ongeveer 4 tot 5 weken is je trouwkostuum klaar voor een eerste pasbeurt. Samen met de tailor evalueren jullie de pasvorm en bekijken of er zaken moeten bijgewerkt worden. Omdat je op dit moment een duidelijk zicht krijgt op je afgewerkt kostuum, kunnen we ook bijpassende accessoires gaan kiezen om je outfit tot in de puntjes af te werken.

3

Finishing touch & afhaling

Op basis van de pasbeurt wordt je kostuum volledig afgewerkt in ons atelier en klaar-gemaakt voor de grote dag. Jullie nemen de outfit nog een keer door en we geven nog een aantal handige tips mee zodat je er tijdens de bruiloft helemaal perfect uitziet.

Langskomen met de bruidsjonkers

1

Privé-afspraak

Plan een groepsafspraak voor je hele huwelijksfeest.

2

Deskundig advies

Krijg stijladvies van de best opgeleide professionals in de branche. We meten jullie volledig op en bespreken jullie wensen voor de trouwpakken.

3

Hef het glas

Begin je feest nu al! Maak de pasbeurt des te aangenamer met een drankje aan onze bar.

Contacteer ons voor een afspraak