Spring naar de inhoud

Your Suit – kostuums op maat

Hoewel een confectiepak heel goed kan zitten, is dat jammer genoeg niet altijd voor iedereen het geval. Niet iedereen valt binnen de standaard maten waardoor het hier en daar wel eens kan wringen. Een maatpak houdt gelukkig helemaal rekening met je lichaamsbouw en valt daarom altijd perfect. Bovendien zijn er geen beperkingen wat betreft je voorkeur van het model, de snit, de stof en de afwerking. Niets gaat boven een pak, vest of hemd speciaal voor jou, op maat gemaakt.

Van Den Bril maakt pakken op maat voor elke gelegenheid.

Wat maakt een maatpak zo anders?

Kort samengevat: de snit, de stof en vakmanschap.

Het spreekt voor zich dat wanneer een pak helemaal naar jouw lichaam is gesneden, de pasvorm ideaal is. De kromming van je rug, de lengte van je armen en benen, de breedte van je schouders, alles zal perfect rond je lichaam worden gemaakt.

De kwaliteit van de stof is een ander uitermate belangrijk gegeven dat bepaalt hoe je pak valt. Wij werken enkel met materialen van de meest gerenommeerde fabrikanten zoals Loro Piana, Vitale Barberis, Scabal, Guabello, Cerutti, Angelico. Tot slot bepaalt het vakmanschap van de kleermaker het eindresultaat. Hij helpt je bij de keuze van de juiste snit, het model, de knopen en de voering zoals jij graag hebt.

Opmeten, passen en corrigeren in een private omgeving.

Het hele proces om tot een maatpak te komen vraagt communicatie tussen de kleermaker en zijn klant. Het zijn persoonlijke gesprekken over je voorkeuren, je lichaam, het gebruik van je maatpak en dat moet discreet kunnen gebeuren. Daar zijn we in de winkel op voorzien maar we komen ook bij je thuis of op kantoor als je dat liever hebt.

Your Suit. Advies en kledij op maat. In de winkel of bij jou thuis of op kantoor.

Contacteer ons voor een afspraak