Spring naar de inhoud

Maatwerk

Mode, op maat van jouw wensen

Ieder lichaam is uniek. In de ene winkel heb je een small nodig, terwijl in de andere een medium mooier aansluit. Omdat confectiematen niet altijd de ideale oplossing biedt, kan je bij Van Den Bril ook terecht voor mode op maat. Bespoke tailoring (100% op maat gemaakt) biedt niet alleen meer comfort en een betere pasvorm, het staat ook meer creatieve vrijheid toe. Door zelf de stoffen en de afwerking te kiezen, creëer je unieke kleding, aangepast aan jouw persoonlijke stijl.

Hoeft het voor jou niet zo ver te gaan, of ben je eerder op zoek naar een meer budgetvriendelijke oplossing? Dan kan made to measure voor jou de oplossing bieden. Maak een afspraak bij Van Den Bril om de verschillende mogelijkheden van maatwerk samen door te nemen.

Kleding op maat, of made-to-measure mode?

Bespoke Tailoring (100% op maat gemaakt)

The sky is the limit bij bespoke tailoring. We meten je lichaam nauwkeurig op en maken je outfit volledig naar jouw wensen en perfect aansluitend op jouw lichaam. Je krijgt met andere woorden totale vrijheid in het ontwerp, met een 100% uniek kledingstuk als resultaat. Aan bespoke tailoring hangt een iets hoger prijskaartje, maar door de uitstekende pasvorm biedt de outfit meer comfort en gaat het langer mee.

Made to measure

Je mag made to measure vrij letterlijk vertalen; gemaakt om (enkel nog) te meten. De kledingstukken zijn in dit geval ontworpen op basis van bestaande patronen, maar kunnen na het opmeten op bepaalde punten nog licht aangepast worden aan de pasvorm van de klant. In tegenstelling tot bij bespoke tailoring heb je minder keuzevrijheid. Je vertrekt namelijk telkens van de kleding die in de winkelrekken hangt. Je kledingstuk is echter wel sneller klaar én er hangt een lager prijskaartje aan vast.

Op zoek naar een maatpak? Of een bedrijfsuniform? Van Den Bril werkt op maat van uw wensen!

Maatpakken

Een snit helemaal volgens de vorm van jouw lichaam, keuze uit de mooiste stoffen en kleuren, model en details helemaal naar jouw wensen, dat is waar het om gaat als we het over maatpakken hebben.

Trouwkostuums

Speciale gelegenheden vragen speciale kledij. Ben je op zoek naar een trouwkostuum voor jezelf? Of trouwt iemand in je nabije omgeving? Dan wil je er op je best uitzien! Een maatpak kan de ideale investering zijn.

Corporate

Ons maatwerk gaat verder dan alleen maar kostuums. Wil je een professionele uitstraling voor je bedrijf door je team een uniforme look aan te meten? Of het nu voor zakelijke doeleinden is, of voor recreatieve teams, Van Den Bril maakt outfits op maat van jouw wensen.

Maatwerk kan betaalbaar zijn

Onze minimum kwaliteitsvereisten leggen de laat hoog

Zoals bij alle luxeproducten is de sky the limit. Maar kledij op maat hoeft absoluut niet uitbundig duur te zijn. Hoewel we minimum kwaliteitseisen stellen op vlak van snit en stof kan maatwerk bij Van Den Bril toch een heel scherpe prijs/kwaliteitsverhouding hebben.

Herenkostuums
Kostuum op maat vanaf € 699
Vest op maat vanaf € 399
Hemd op maat vanaf € 139

Corporate fashion
Kostuum vanaf € 199
Vest vanaf € 130
Broek vanaf € 89
Hemd vanaf € 59

Contacteer ons voor een afspraak