Spring naar de inhoud

Your Suit – kostuums op maat

Hoewel een confectiepak heel goed kan zitten, is dat jammer genoeg niet altijd voor iedereen het geval. Niet iedereen valt binnen de standaard maten waardoor het hier en daar wel eens kan wringen. Een maatpak houdt gelukkig helemaal rekening met je lichaamsbouw en valt daarom altijd perfect. Bovendien zijn er geen beperkingen wat betreft je voorkeur van het model, de snit, de stof en de afwerking. Niets gaat boven een pak, vest of hemd speciaal voor jou, op maat gemaakt.

Van Den Bril maakt pakken op maat voor elke gelegenheid.

Wat maakt een maatpak zo anders?

Kort samengevat: de snit, de stof en vakmanschap.

Het spreekt voor zich dat wanneer een pak helemaal naar jouw lichaam is gesneden, de pasvorm ideaal is. De kromming van je rug, de lengte van je armen en benen, de breedte van je schouders, alles zal perfect rond je lichaam worden gemaakt.

De kwaliteit van de stof is een ander uitermate belangrijk gegeven dat bepaalt hoe je pak valt. Wij werken enkel met materialen van de meest gerenommeerde fabrikanten zoals Loro Piana, Vitale Barberis, Scabal, Guabello, Cerutti, Angelico. Tot slot bepaalt het vakmanschap van de kleermaker het eindresultaat. Hij helpt je bij de keuze van de juiste snit, het model, de knopen en de voering zoals jij graag hebt.

Opmeten, passen en corrigeren in een private omgeving.

Het hele proces om tot een maatpak te komen vraagt communicatie tussen de kleermaker en zijn klant. Het zijn persoonlijke gesprekken over je voorkeuren, je lichaam, het gebruik van je maatpak en dat moet discreet kunnen gebeuren. Daar zijn we in de winkel op voorzien maar we komen ook bij je thuis of op kantoor als je dat liever hebt.

Your Suit. Een maatpak, blazer of smoking op maat. Maar ook corporate fashion.

Stijlvolle herenkostuums

Niets gaat boven een maatpak

Een snit helemaal volgens de vorm van jouw lichaam, keuze uit de mooiste stoffen en kleuren, model en details helemaal naar jouw wensen, dat is waar het om gaat als we het over maatpakken hebben.

Trouw- of galakledij

De grote momenten in het leven

Speciale gelegenheden vragen speciale kledij. Ben je op zoek naar een trouwkostuum voor jezelf? Of trouwt iemand van je naaste familie? Dan wil je er uiteraard op je best uitzien! Een maatpak, of een op maat gemaakte smoking, zijn dan zeker te overwegen.

Corporate fashion

Laat je team vertrouwen uitstralen

Heel wat organisaties maken gebruik van het uniform om hun merk uit te dragen. Luchtvaartmaatschappijen, toleveringsbedrijven, het hotelwezen, en nog heel wat meer. Een passend design en maatwerk zorgen voor een onberispelijke uitstraling.

Your Suit. Kleermakers met passie voor stijl en kwaliteit die geen uitdaging uit de weg gaan

Maatwerk kan betaalbaar zijn

Onze minimum kwaliteitsvereisten leggen de laat hoog

Zoals bij alle luxeproducten is de sky the limit. Maar kledij op maat hoeft absoluut niet uitbundig duur te zijn. Hoewel we minimum kwaliteitseisen stellen op vlak van snit en stof kan een Your Suit pak of hemd toch een heel scherpe prijs/kwaliteitsverhouding hebben.

Herenkostuums
Kostuum op maat vanaf € 599
Vest op maat vanaf € 399
Hemd op maat vanaf € 139

Corporate fashion
Kostuum vanaf € 199
Vest vanaf € 130
Broek vanaf € 89
Hemd vanaf € 59

Your Suit. Advies en kledij op maat. In de winkel of bij jou thuis of op kantoor.

Contacteer ons voor een afspraak