Spring naar de inhoud

Meet us at the bar

Bij Van Den Bril willen we dat mannen zich thuis voelen. Uiteraard gaan we ervoor zorgen dat je goed gekleed gaat. Zowel in je vrije tijd als tijdens je professionele activiteit. Maar de interesses van een man gaan vaak verder. We houden vaak van wijnen en cocktails, sport, wagens, of zelfs een lekkere sigaar.

Winkelen bij Van Den Bril is ontspannend. We trekken tijd voor je uit. Om naar je te luisteren, je te adviseren, en voor een gezellige babbel.

Winkelen bij Van Den Bril moet aangenaam zijn. We willen dat je je er thuis voelt.

Een wijntje, een gin of een heerlijk kopje koffie?

De bar in de winkel is er om je beleving aangenaam te maken en in een ongedwongen sfeer te kunnen praten over hoe we je kunnen helpen met je persoonlijke kledingstijl. Maar we laten je ook graag kennis maken met een lekker wijntje of een originele gin die we ontdekten.

Mode en alles wat mooi is

We praten graag over kledij en accessoires die extra kleur geven aan je kledingstijl. Sokken, schoenen, riemen, bretellen, sjaals, petten,… Maar we houden ook van auto’s, sport en heel wat andere ‘men stuff’. Mooie boeken over deze dingen vind je ook in onze winkel.

Twee van onze favoriete dranken voor een perfect serve

Read More
{"dots":"false","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-1"}