Spring naar de inhoud

Stijlvolle trends voor de winter van 2023

In de winter van 2023 dragen we off white met blauw, burned orange en grijsbeige. Combineer een offwhite shirt met een jeansblauwe broek en een brick colored vest. Easy! Kies voor de juiste stoffen zoals light flannel. Die houden je warm in de winter zonder te bulky te zijn onder je jas. Comfort is key! De stretchstoffen voor de silhouetten van deze winter en de ruimere pasvorm zorgen voor maximaal comfort.

Comfortabel

De iets ruimere snit maakt stilaan terug zijn intrede. In combinatie met de intussen gekende stretch textielen, voel je je uitermate comfortabel in je kledij het komende herfst- en winterseizoen.

Velours is terug

Velours en light flanel zetten hun comeback verder dit seizoen. Deze gekende textielen bieden niet enkel draagcomfort maar stralen tevens kwaliteit uit.

Subtiele tinten

De herfst hoeft niet somber te zijn. We krijgen vooral off-white tinten. Lichte tinten dus, die worden gecombineerd met jeans blauw of bruine en brique tinten.

Wil je deze trends in het echt komen bewonderen? Of laat je graag een outfit samenstellen op maat? Dat kan! Bij Van Den Bril helpen we je de juiste outfit samen te stellen voor iedere gelegenheid. We nemen onze tijd om naar je te luisteren, je te adviseren, voor een gezellige babbel en een drankje aan onze bar. Kom langs in onze winkel, of maak een afspraak via onze website.