Spring naar de inhoud

The white shirt

Stel je voor: een kast vol mogelijkheden, maar toch grijp je altijd weer naar dat ene witte hemd. Casual of chic? The white shirt has got it all! Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een ontspannen dagje uit of een formele outfit voor een belangrijke meeting, een wit hemd is altijd een goed idee. En bij Van Den Bril begrijpen we daar de kracht van!

Casual chic: Maak indruk in stijl

Combineren met je favoriete jeans en sneakers? Dat kan, zo heb je al snel een moeiteloze maar toch stijlvolle look. Voor een ontspannen dagje uit met vrienden of een informele date, is het witte casual hemd de ideale keuze.

Dressual elegance: Maak een statement

Ook wanneer de gelegenheid wat formeler is, is een wit hemd de oplossing. Of je nu naar een bruiloft moet, een belangrijke zakelijke presentatie hebt of gewoon indruk wilt maken op een speciaal evenement. Combineer het met een goed passend pak en een das of strik voor een verfijnde uitstraling die indruk maakt waar je ook gaat.

Nieuw wit hemd? Maak je afspraak

Ontspannend shoppen en genieten van een drankje? Maak nu een afspraak en kom langs in onze winkel. Onze ervaren stijladviseurs staan hier om je te helpen het ideale witte hemd te vinden dat past bij jouw persoonlijke stijl, lichaamsvormen en gelegenheid. Er is ook altijd tijd voor een gezellige babbel of een drankje aan onze bar.

De perfectie van het witte hemd, speciaal voor jou bij Van Den Bril!