Spring naar de inhoud

4 stijlvolle trends voor het najaar van 2022

Blijf up-to-date met Van Den Bril

Een nieuw seizoen, nieuwe trends… zo ook bij Van Den Bril! De dagen korten in, de nachten worden frisser. Dat vraagt om een opfrissing van je winterwardrobe. Wij bekeken de trends voor het najaar van 2022 en vatten ze hier voor je samen.

1. Mix en match

De twee woorden die we voor mens fashion kunnen gebruiken dit najaar? Mix en match! Dankzij de dressual trend kan je chique en casual kleren perfect met elkaar combineren. Probeer bijvoorbeeld eens om je blazer over een t-shirt te dragen. Zo geef je je outfit onmiddellijk een stijlvolle twist, en wordt elk kledingstuk multifunctioneel. Zo kan je ook perfect een colbert met een donkere chino combineren. Of werk je klassieke outfit af met een paar leuke sneakers zoals hieronder. De mogelijkheden zijn eindeloos!

2. Comfort boven alles

We merken sinds de coronacrisis dat we steeds vaker op zoek zijn naar meer comfort in ons leven. In de modewereld vertaalt dat zich in een overgang van strakke maatpakken naar meer comfortabele pakken met veel stretch. En dit seizoen is dat niet anders. Stretchstof is één van de meest comfortabele materialen, maar ook qua elegantie hoeft de stof niet onder te doen. Het ziet er stijlvol uit, en je kan met deze pakken bij wijze van spreken meteen op je fiets springen. Naast broeken zien we de stretchstof dan ook terugkomen in hemden en blazers. Comfort gaat deze winter boven alles en wij zijn grote fan!

3. Hou je warm met stylish flannel

Deze winter houden we onszelf warm met (light) flannel. Deze comfortabele stof vind meer en meer haar weg terug in onze kleerkast, maar ditmaal met een iets chiquere uitstraling. Ook weer multifunctioneel dus! Jasjes, overshirts, hemden en broeken uit light flannel zijn ideaal om je stylish warm te houden tijdens een zachte winter.

4. Zachte aardetinten

Niet echt een nieuwe trend, maar wel een opvallende trend dit seizoen zijn de vele aardetinten die in de collecties terugkeren. En die zijn alles behalve saai! Combineer de zachte kleuren met off white, grijs, beige of khaki voor een seamless look. Tijdloos en trendy!

Wil je deze trends in het echt komen bewonderen? Of laat je graag een outfit samenstellen op maat van jouw persoonlijkheid? Dat kan! Kom langs in onze winkel, of maak een afspraak via onze website.