Spring naar de inhoud

Twee van onze favoriete dranken voor een perfect serve

Kom je er mee eentje drinken aan onze bar in onze gentleman store in Rumst? We serveren je graag de gebruikelijke drinks en enkele pareltjes terwijl je wacht op je nieuwe outfit. Die pareltjes zijn bovendien ook per fles beschikbaar in onze winkel. Hieronder stellen we onze persoonlijke favorieten voor!

Marula gin

Wat deze gin zo speciaal maakt? Zijn unieke smaak! Marula gin is de enige suikervrije zoete gin op de markt. De alcoholische drank heeft zijn naam te danken aan de vrucht van de Marula boom. De boom produceert minuscule vruchtjes van amper twee tot drie centimeter maar hebben een enorme magische kracht. Het is één van de zoetste vruchten ter wereld.

De smaak wordt nog krachtiger gemaakt door het fruit te verrijken met plantaardige ingrediënten zoals koriander, lavendel, oranjebloesem en rozenblaadjes. En omdat de enige manier om hem te serveren is zoals jij dat wilt, laten we jou beslissen hoe je deze drievoudig gedistilleerde gin met kleine batches drinkt.

Fun fact, heb je ooit filmpjes gezien van olifanten die dronken zijn? Dat komt door de marulavrucht!

Cocktail: The drunken elephant

INGREDIENTEN (1 glas)
5 cl Pompelmoes – rozemarijn
5 cl Marula gin
Tonic
Crushed ice
Pompelmoes en rozemarijn

INSTRUCTIES
Vul een glas met crushed ice
Voeg N’SANE en Marula gin toe
Top af met tonic
Garneer met een schijfje pompelmoes en een takje rozemarijn
Roer en let’s get N’SANE!

Ontdek N’sane

Deze alcoholvrije drank vormt de perfecte basis voor mocktails, cocktails en thee. Het is een concentraat, maar toch ook weer niet. N’sane combineert de mogelijkheden van een concentraat met het gezonde van een vers sap. Door kwalitatieve, pure sappen te combineren met kruiden verkrijgen we steeds een onweerstaanbare én unieke smaak. Zonder toegevoegde suikers! Er bestaan drie verschillende smaken: pompelmoes/rozemarijn, gember/citroenmelisse en passievrucht/vanille. Stuk voor stuk smaakbommen!

Mocktail: Classic Gember citroen

INGREDIENTEN (1 glas)
5 cl Gember – citroen
10 cl Bruiswater
ijsblokken
(gedroogde) citroen
citroenmelisse

INSTRUCTIES
Vul een glas met ijs
Voeg N’SANE en bruiswater toe
Garneer met een schijfje citroen en een takje citroenmelisse
Roer en let’s get N’SANE!