Spring naar de inhoud

Stijlvol de zomer door met deze vijf trends

Barbecues en bier, of wijn drinken in de zon op het terras … Wij zitten met onze gedachten al in de zomer! Dit is het ideale moment om je kleerkast voor te bereiden op warmer weer. Denk aan natuurlijke kleuren, white shirts en natuurlijke stoffen zoals linnen en zijde. Met deze 5 tips zie jij er komende zomer altijd stylish uit.

1. Zachte zomertinten

Deze zomer gaan we voor de bohemian look. Denk aan offwhite, zandtinten en natuurlijke afgewassen kleuren. Combineer lichte tinten groen, paars, geel en blauw met offwhite en zandtinten. Met een white shirt als basis kan je eindeloos mixen en zit je altijd goed!

2. white shirts

Over white shirts gesproken, er bestaat er één voor elke gelegenheid. Casual, formeel of bohemian, afhankelijk van hoe je je white shirt styled, kan een look er compleet anders uit komen te zien.

3. Mix & match

Vandaag is het belangrijker dan ooit om al je kledingstukken met elkaar te kunnen combineren. Voor een stoere en nonchalante look kan je sportvesten bijvoorbeeld afwisselen met overshirts. From breakfast to bar. Bij Van Den Bril helpen we je aan een outfit voor elke gelegenheid. Van casual polo tot maatpak.

4. Natuurlijke stoffen

Niemand vindt zweten in de zomer leuk. Met natuurlijke en ademende stoffen zoals linnen en zijde zie je er deze zomer zonder zorgen stylish uit. Blazers, t-shirts, hemden, jackets, broeken… ze bestaan deze zomer allemaal uit linnen en zijde.

5. Comfort

Wat is er beter dan mooi gekleed te zijn? Inderdaad mooi én comfortabel gekleed zijn. Draag bijvoorbeeld een linnen blazer met een polo, een casual jacket met een hemd of een linnen hemd met een t-shirt.

Toch op zoek naar een meer formele look? Dan kan je kiezen voor een comfy blazer en hemd met stretchstof. Zo zie jij er dit seizoen altijd tiptop uit!

Bonusronde

Al enkele jaren zien we groene trouwkostuums als trend steeds populairder worden. In de winter van 2022 lag de focus op donkergroen. Deze zomer zal lichtgroen de meest trendy kleur zijn. De groene trend zien we deze zomer ook terug in casual kledij. Combineer een lichtgroene blazer met offwhite en zandtinten voor een samenhangende look!

Wil je deze trends graag in het echt komen bewonderen? Laat je graag een outfit op maat samenstellen die perfect bij jouw persoonlijkheid past?

Bij Van Den Bril helpen we je de juiste outfit samenstellen voor iedere gelegenheid. We houden rekening met je persoonlijke stijl en de dresscode. We nemen de tijd om naar je te luisteren en je te adviseren. Er is ook altijd tijd voor een gezellige babbel of een drankje aan onze bar. Maak nu je afspraak.